Den här kursen är inte öppen för anmälan

Viltspårhunden

Grunderna, från nybörjare till ett säkert ekipage.

Kursen i korthet

 12 förinspelade avsnitt som behandlar de olika momenten för att Du tillsammans med Din hund ska bilda ett säkert viltspårekipage.
 Jag går igenom varje avsnitt, förklarar och motiverar "varför är det så..."  Steg för steg byggs det på nya moment, som tar hänsyn till hur just Du uppfattar din hunds framsteg.  Det är ju lika mycket Du som hundförare som måste lära dig tyda Din hund, och lära Dig en lämplig stegring av svårigheterna. Du bygger upp självkänslan och självförtroendet hos hunden och bygger samarbete till ett starkt team.
Jag  gör allt  mer lättbegripligt och förankrat i verkliga situationer som Ni kan stöta på därute. Och situationer som Ni absolut kommer att stöta på när Du börjar lägga spår av varierande svårighet, i varierad terräng och med varierat väder. 

Kursen vänder sig till Dig som vill träna tillsammans med Din hund, oavsett om Du ska göra skarpa eftersök av skadat vilt, eller om Du söker ett trivsamt sätt att aktivera hunden. En aktivitet som hunden kommer att älska, och som kan byggas på hur mycket som helst. Ute i naturen, och som ger din hund hjärnstimulans på ett högst naturligt vis.
  Ur innehållet:
Alltid positivt resultat,
förutse problemen,
Val av Utrustning,
Planera spåret, Vilken terräng?
När styra hunden? 
Stegra svårigheten, Ständig utveckling,  
 Låta någon annan lägga spåret?
Dags för Viltspårprov 

Live Webinar 

 Varannan vecka håller jag Live Webinar där samtliga kursdeltagare har möjlighet att ställa, och få svar på sina frågor.
Jag tar upp olika tips som hjälper er till större kunskap och ger ett ännu bättre underlag för Er framtid tillsammans, Din vän hunden och Du.
Man väljer själv om man vill synas i bild, eller om man föredrar att vara mer anonym . Frågorna ställs i chatten, eller muntligen via sin dator/mobil.

KURSPLAN

Vårt eget privata Forum

Kursdeltagare har tillgång till Scandiwilds Forum, dit endast kursdeltagare och kursledare har tillträde. Inte bara från denna, utan också från våra andra kurser.  Där kan ni lägga upp er profil, med bild om ni vill, och har möjlighet att dela med er av era händelser och upplevelser, inte bara från kursen, utan sånt ni gärna ser andra dela till er. Frågeställningar som kan vara intressanta för andra, och liknande. Och naturligtvis plocka upp tråden med era svar eller följdfrågor inom området

Lars Johansson

Vad kostar Kursen

För 1.895:- kr får du tillgång till hela kursen,
inklusive Live Webinars och Scandiwilds Forum under 3 månader.

Pris inklusive moms