Den här kursen är inte öppen för anmälan

Jägarskolan, teori. komplett kurs. Förinspelade videos med inspiration och nyttigheter

I samarbete med Svenska Jägareförbundets material för att klara av teoriprovet av Jägarexamen.

Kursen i korthet

 14 förinspelade avsnitt som behandlar de olika kapitel som följer studiehandledningen i Svenska Jägareförbundets kurslitteratur "Jägarskolan".  Jag går igenom materialet, förklarar och motiverar "varför är det så..." och gör materialet mer lättbegripligt och förankrat i verkliga situationer som Ni kan stöta på därute. Ni blir utbildade till djur- och naturkunniga jägare, med känsla för sammanhang och förståelse för hur allt hänger ihop, från artkännedom, livsvillkor, samspelet i naturen. Till jakthunden, uppträdandet i skogen, skyttet och jägarens ansvar.

Jägarskolepaketet innefattar ljudboken, övningsfrågor, filmer och bildspel som underlättar lärandet inför jägarexamen, och samtliga instruktiva filmer. Det möjliggör också medlemskap i Svenska Jägareförbundet till halva priset första året, med tillgång till Jägarskolan Premium på e-jakt. Där finns bland annat ytterligare ca 400 frågor som hjälper dig att klara teoriprovet.

Live Webinar 

 Varannan vecka håller jag Live Webinar där samtliga kursdeltagare har möjlighet att ställa, och få svar på sina frågor.
Jag tar upp olika tips som hjälper er till större kunskap och ger ett ännu bättre underlag för Er framtid på jaktens stigar
Man väljer själv om man vill synas i bild, eller om man föredrar att vara mer anonym . Frågorna ställs i chatten, eller muntligen via sin dator/mobil.

KURSPLAN

Vårt eget privata Forum

Kursdeltagare har tillgång till Scandiwilds Forum, dit endast kursdeltagare och kursledare har tillträde. Inte bara från denna, utan också från våra andra kurser.  Där kan ni lägga upp er profil, med bild om ni vill, och har möjlighet att dela med er av era händelser och upplevelser, inte bara från kursen, utan sånt ni gärna ser andra dela till er. Frågeställningar som kan vara intressanta för andra, och liknande. Och naturligtvis plocka upp tråden med era svar eller följdfrågor inom området

Lars Johansson

Vad kostar Kursen

För endast 3.195:- kr får du tillgång till hela kursen,
inklusive Live Webinars och Scandiwilds Forum under 6 månader.

Pris inklusive moms